Kwaliteit – Apotheek Ermel – Ermelo

Apotheek Ermel

Stationstraat 84-86 3851 NK Ermelo Tel:0341-552301 Fax:0341-560855

Kwaliteit

Kiest u voor kwaliteit, dichtbij of korte wachttijd?

Gaat u voor kwaliteit, wilt u een apotheek bij u om de hoek of kiest u voor korte wachttijden? Dat kan bij ons in Ermelo allemaal.

Dichtbij

Onze Ermelose apotheek die gevestigd is op drie lokaties heeft één computersysteem waar al uw gegevens in bewaard worden. Dat betekent dat u ten allen tijde op één van de locaties kunt komen binnenwandelen om uw geneesmiddelen op te halen:

  • Indien u bij uw huisarts in het gezondheidscentrum aan de Julianalaan 43 bent kunnen we daar uw geneesmiddelen meegeven.
  • Bent u aan het winkelen in het centrum, stap dan bij apotheek Ermel  Centrum binnen en we helpen u graag.
  • Woont u in West of Zuid en is het praktisch om snel nog even wat te halen bent u zo in apotheek De Berk aan de Dokter Holtropstraat 159.

Om misverstanden te voorkomen vragen we u wel om één voorkeurapotheek op te geven waar uw huisarts uw recept naar toe kan sturen zodat we normaal gesproken op die locatie uw medicatie voor u  klaar kunnen zetten.

Kwaliteit

Intussen doen we heel veel aan kwaliteit. Onze apotheek is reeds sinds 2003 gecertificeerd en hoorde daar mee bij de eerste apotheken in Nederland die zich lieten toetsen op de HKZ-normen. We voldoen daarbij tevens aan de ISO 9001 norm.

Mystery Guest bezoek

Regelmatig laten we onze dienstverlening ook toetsen door een zogenaamde “Mystery Guest”. Een onbekend iemand meldt zich als patiënt aan de balie en heeft een farmaceutische vraag. Deze patiënt registreert alle mogelijke zaken zoals juistheid van het farmaceutisch juist advies, maar ook vriendelijkheid, wachttijd en service. Al jaren scoren onze apotheken in de top 50 van de 750 deelnemende apotheken en regelmatig zijn we zelf s te vinden in de top 20 van Nederland.

Kwaliteitsindicatie Agis/Achmea  en Klanttevredenheidsonderzoek 

Heel trots zijn we op het contract dat we afsloten met onze grootste zorgverzekeraar die ons indeelde in het hoogste kwaliteitsniveau. Iets wat voor weinig apotheken is weggelegd. Elk van onze drie apotheken scoort in het klanttevredenheidsonderzoek dat bij dit contract hoort hoger dan het landelijk gemiddelde. Ook hierover treft u meer informatie op onze website.

Wachttijden

Op de drukste dagen van de week, maandag en dinsdag, zetten we altijd een avondploeg in die er voor zorgt dat de in het weekend aangevraagde producten de andere ochtend al voor u klaar liggen. Wachttijden komen op die manier bij ons nauwelijks meer voor. Iets wat ook naar voren komt uit de rapportages van onze Mystery Guest.