Zorgvragen – Apotheek Ermel – Ermelo

Apotheek Ermel

Stationstraat 84-86 3851 NK Ermelo Tel:0341-552301 Fax:0341-560855

Zorgvragen

Onze apotheek vindt het belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: telefonisch, per e-mail en middels persoonlijk contact in de apotheek.

Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, en aandoeningen kunt u ook terecht op onze website.

In onze apotheek is ook een aparte spreekkamer ingericht voor het bespreken van langere vragen, een uitgebreid medicijnconsult of delicate kwesties.

Beantwoording van electronische vragen:
Via deze website en via de e-mail kunnen ook vragen gesteld worden. De apotheker zal bij onduidelijkheden contact opnemen met de patiënt.

Vragen die via de e-mail of website binnenkomen, worden zo spoedig mogelijk door ons behandeld. Mocht u echter geen antwoord hebben gekregen, neem dan contact met ons op. Er kan iets misgegaan zijn in de verbinding.

Medicijnconsult
Voor een persoonlijk medicijnconsult bent u welkom in onze apotheek. Wij hebben hiervoor een aparte spreekkamer om uw privacy volledig te kunnen garanderen. U kunt hiervoor een afspraak maken met uw apotheek.

Daarnaast kunt u ook langskomen tijdens het wekelijkse spreekuur met de apotheker.

Apotheek Ermel Centrum: op dinsdag tussen 11:00 en 12:00 uur houdt onze apotheker spreekuur
Apotheek Ermel Gezondheidscentrum: op dinsdag tussen 11:00 en 12:00 uur houdt onze apotheker spreekuur
Apotheek De Berk: op maandag tussen 16:00 en 17:00 uur houdt onze apotheker spreekuur

 

Uiteraard staan wij u buiten deze spreekuurtijden ook graag te woord.